KONEIDEN MYYNTI - VUOKRAUS - RAHOITUS

 

OTA YHTEYTTÄ

+358 50 590 8899

myynti@kalustomestarit.fi

KALUSTOMESTARIT

  • Facebook Kalustomestarit

©Kalustomestarit Suomi Oy 2019

VARASTOKONEET

EP:n valmistamia varastokone malleja ovat perässä käveltävä lavansiirtovaunu, joka tunnetaan myös nimellä ”sähköpässi” ajotasolla oleva lavansiirtovaunu, perässä käveltävä pinontavaunu ”pinkkari” sekä ajotasolla oleva pinontavaunu. Varastonkeräilytoimintaa EP:n valikoimista löytyy kustannustehokas matalakeräilijä sekä välitasonkeräilijä.

 

EP:n varastokoneissa on laadukkaat 12V/24V akut, jotka ovat varustettu automaattivesityskorkeilla tai ovat täysin huoltovapaita geeliakkuja. Li-Ion akuilla varustettuja varastokoneita on myös saatavana.

Ohjauselektroniikka on luotettavaa Curtis/Danaher/Zapi laatua.

Vuonna 1993 perustetusta EP Equipment:sta on tullut yksi maailman parhaimmista intralogististen ratkaisujen tarjoajista. Varastointikoneiden ydinosaamisella EP Equipment on keskittänyt ponnistelunsa vähittäiskaupan-, valmistuksen- ja jakeluteollisuuden tarpeisiin.


Kalustomestarit tarjoaa uusien sekä käyttelyjen varastokoneiden myyntiä, - vuokrausta- sekä leasingvaihtoehtoja. 

Monipuolisilla lisälaitteilla ja lisävarusteilla pystymme toteuttamaan juuri sinun käyttöösi sopivan ja kustannustehokkaan varastokonehankinnan.


Tutustu Kalustomestareiden rahoitusratkaisuihin.

LAVANSIIRTOVAUNUT

Lavansiirtovaunut, jotka tunnetaan myös nimellä ”sähköpässi”, soveltuvat nimensä mukaisesti kuormalavojen siirtelyyn tasaisella lattiatasolla. Lavansiirtovaunuja käytetään mm tuotannossa ja saapuvan/lähtevän tavaran terminaaleissa.

 

Pienen kokonsa ansiosta lavansiirtovaunuilla päästään helposti rekan lastaustilan sisään, jolloin kuorman purku ja lastaus tapahtuu nopeasti ja tehokkaasti.

 

Pienet Li-Ion akulla varustetut, lähes haarukkavaunun kokoiset lavansiirtovaunut ovat viimeaikoina syrjäyttäneet mm jakeluautoissa operoivat haarukkavaunut.

 

EP:n lavansiirtovaunuissa on laadukkaat 12V/24V akut, jotka ovat varustettu automaattivesityskorkeilla tai ovat täysin huoltovapaita geeliakkuja. Li-Ion akuilla varustettuja lavansiirtovaunuja on myös saatavana. 

Nostoteho 1200kg

PINONTAVAUNUT - PINKKARIT

Pinontavaunut, jotka tunnetaan myös nimellä ”pinkkari”, soveltuvat kuormalavojen siirtelyyn ja hyllytykseen tasaisella lattiatasolla.

 

Yleisimmät nostotehot ovat 1000-1600kg ja nostokorkeus 3000-4500mm.

 

Pinkkarin rakenne vastaa lavansiirtovaunuja lisättynä nostomastolla, saatavana on myös erikoisrakenteisia vapaanosto-mastoja, jolloin pinkkaria voidaan käyttää myös matalissa tiloissa.

 

EP:n pinkkareissa on laadukkaat 12V/24V akut, jotka on varustettu automaattivesityskorkeilla, vaihtoehtoina on myös täysin huoltovapaita geeliakkuja.

 

Li-Ion akuilla varustettuja pinontavaunuja on myös saatavana. Ohjauselektroniikka on luotettavaa Curtis/Zapi laatua.

Nostoteho 1000kg

KERÄILIJÄT

EP:n keräilytrukkeja on neljä erityyppistä mallia.

Matalakeräilytrukilla voidaan kuljettaa 1-2 kuormalavaa kerralla tai vaihtoehtoisesti useampaa rullakkoa. Matalakeräilytrukissa koneen kuljettaja ei nouse koneen mukana.  

 

Välitasonkeräilijöitä on kolme mallia, jotka ovat ominaisuuksiltaan ryhmitelty keräilyn käyttöasteen mukaan. Välitasonkeräilytrukissa kuljettaja nousee koneen mukana.

 

EP:n keräilykoneissa on laadukkaat 12V/24V akut, jotka on varustettu automaattivesityskorkeilla, vaihtoehtoina on myös täysin huoltovapaita geeliakkuja.

 

Li-Ion akuilla varustettuja keräilykoneita on myös saatavana. Ohjauselektroniikka on luotettavaa Curtis/Zapi laatua.

Keräilykorkeus 5050mm