KONEIDEN MYYNTI - VUOKRAUS - RAHOITUS

 

OTA YHTEYTTÄ

+358 50 590 8899

myynti@kalustomestarit.fi

KALUSTOMESTARIT

  • Facebook Kalustomestarit

©Kalustomestarit Suomi Oy 2019

TRUKIT & VARASTOKONEET

Nopeat toimitukset Euroopan varastosta!

HANGCHA TRUKIT

Hangcha käyttää polttomoottoriturkeissa laadukkaita Yanmar, Mitsubishi, Cummins ja kustannustehokasta Xinchai työkonekäyttöön tarkoitettuja moottoreita, jotka täyttävät viimeisimmät tiukentuneet päästömääräykset. Lataa tästä Xinchai-moottorin esite, joka on suunniteltu ja valmistettu Hangchan, Xinchain ja Boschin yhteistyönä.

 

Hangcan sähkötrukeissa on laadukkaat 48V/80V akut, jotka ovat varustettu automaattivesityskorkeilla. Li-Ion akuilla varustettuja sähkötrukkeja on myös saatavana. Ohjauselektroniikka on luotettavaa Curtis/Danaher/Zapi laatua. Tehokas saksalainen voimansiirtopaketti Schabmuller + ZF takaavat kestävän ja huoltovapaan toiminnan.

 

Hangcha Group Co., Ltd. on yksi Kiinan johtavista trukkivalmistajista, ja kuuluu Kiinan 500 suurimman yrityksen joukkoon. Maailmanlaajuisesti Hangcha on 10 suurimman trukkivalmistajan joukossa.

Hangcha-trukkeja toimitetaan yli 150:een maahan.

VARASTOKONEET

EP:n valmistamia varastokone malleja ovat perässä käveltävä lavansiirtovaunu, joka tunnetaan myös nimellä ”sähköpässi” ajotasolla oleva lavansiirtovaunu, perässä käveltävä pinontavaunu ”pinkkari” sekä ajotasolla oleva pinontavaunu. Varastonkeräilytoimintaan EP:n valikoimista löytyy kustannustehokas matalakeräilijä sekä välitasonkeräilijä.

 

EP:n varastokoneissa on laadukkaat 12V/24V akut, jotka ovat varustettu automaattivesityskorkeilla tai ovat täysin huoltovapaita geeliakkuja.

Li-Ion akuilla varustettuja varastokoneita on myös saatavana. Ohjauselektroniikka on luotettavaa Curtis/Zapi laatua.

 

Vuonna 1993 perustetusta EP Equipment:sta on tullut yksi maailman parhaimmista intralogististen ratkaisujen tarjoajista. Varastointikoneiden ydinosaamisella EP Equipment on keskittänyt ponnistelunsa vähittäiskaupan-, valmistuksen- ja jakeluteollisuuden tarpeisiin

Varastokone